2024. április 25. - Márk

Börtönből szöknek a Beugrós színészek

Rendkívül frappáns rögtönzéseket láthatnak a nézők a Beugró következő adásában is. A megszokott csapat, Pokorny Lia, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző ezúttal arabul beszél, börtönből szökik, vagy éppen azt próbálja bebizonyítani, hogy a le
2008. október 4. szombat 07:56 - Hírextra
Folytatódik a nagy sikerű Beugró. Az m1 műsorán szombat este újabb szórakoztató jeleneteket láthatunk, és ettől a héttől a Comedy Central humorcsatornán is látható a műsor.

Szokás szerint igen érdekes feladatokkal kerülnek szembe a színészek. Rudolf Péternek például arabul kell elmagyaráznia és elmutogatnia, hogyan kel papírból tevét hajtogatni. Szabó Győző feladata pedig az lesz, hogy mindezt megpróbálja magyarra fordítani.

A percről percre változó szituációk során ezúttal is izgalmas karakterek bőrébe bújnak a szereplők, így történhet meg, hogy mind a négyen megpróbálnak megszökni a börtönből, csakhogy túl rövid lepedőt használnak az akcióhoz.

Az e heti játékok során Kálloy Molnár Péter megpróbálja rábeszélni Pokorny Liát arra is, hogy elfogadja, a leguán a legbájosabb háziállat.

A Beugró talán legsikeresebb új játékában, a Lassításban láthatjuk milyen az, amikor a vízilabdások küzdenek a víz alatt, vagy amikor valaki tengeri sünbe lép, illetve amikor egy kajakos már a folyó közepén veszi észre, hogy jön a vízesés…
Forrás: red lemon media
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását