2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Változás az MSZP listájában

Hét helyen változott a 2006-oshoz képest az MSZP Tolna megyei választási listája, amelynek első öt helyén továbbra is az öt megyei választókerület egyéni jelöltje áll; a párt megyei küldöttgyűlésének döntéséről hétfőn tájékoztatta az MTI-t az MSZP megyei vezetője.
2009. október 6. kedd 06:36 - HírExtra
A lista első helyén Harangozó Tamás megyei elnök szerepel, aki szekszárdi képviselő-jelölt is egyben.

Második Tóth Gyula dombóvári országgyűlési képviselő, harmadik Takács László, az MSZP megyei alelnöke, bonyhádi, negyedik Horváth Zsolt paksi, ötödik Benkő András tamási képviselő-jelölt - közölte Harangozó Tamás.

A lista 6. helyére a párt ifjúsági kvótája szerint Heringes Anita, a Societas - Új Mozgalom alelnöke került, míg a 7. Frankné Kovács Szilvia, a 8. Halmai Gáborné országgyűlési képviselők, akik 2006-ban a megyei listáról jutottak mandátumhoz.

A párt 2006-os Tolna megyei listáján a jelenlegiek közül öten szerepeltek: Frankné Kovács Szilvia első, Halmai Gáborné második, Tóth Gyula negyedik, Harangozó Tamás hatodik, Horváth Zsolt hetedik volt.

A küldöttgyűlés egy, az országos listára vonatkozó javaslatot is elfogadott, ez azonban nem nyilvános - mondta a Tolna megyei MSZP-elnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását