2024. május 13. - Szervác, Imola

Így hódít az ágyban Kustánczi Lia!

A szexis playmate elárulta, hogy már ő is lejtett erotikus táncot a hálószoba falai között, szerinte könnyen feldobhatjuk így párkapcsolatunkat.
2009. szeptember 30. szerda 15:36 - HírExtra
Kustánczi Lia, playmate létére nagyon sok lábon áll. Az éneklést is kipróbálta, sőt, a klipet is leforgatta már az első dalához. A közel egy hete megrendezett rúdtáncversenyen is tiszteletét tette, ahol megvillantotta saját tudását is. Pirner Almát, aki az egész eseménynek a kitalálója volt, már nagyon régóta ismeri, és barátjának tudja.

A playmate-műsorvezető-énekes-modell már régóta nyomon követi Alma munkásságát, nem egyszer látta már vetkőzni őt a rúdon. „Ő mutatta meg nagyon sokunknak, hogy a rúdtáncot nem kell az éjszakai élettel egy színvonalra hozni, valójában iszonyatos munka van mögötte.” - mesélte Kustánczi Lia, aki saját intim titkairól is őszintén beszél bárhol, bárkinek.

Otthon is csak szexisen

„Természetesen én is lejtettem már otthon erotikus táncot. Szerintem minden nő életében eljön az a pillanat, hogy valami extrémet kell mutatni, vagy meg kell lepni a párját.” - osztotta meg az újabban énekesnőként debütáló Lia, aki azt is elárulta, hogy szexi fehérneműben és gyertyák közt villantotta meg szexi testét.

Hisz abban, hogy nem létezik unalmas szexuális élet, mert kortól függetlenül minden nő fel tudja dobni valamivel. „Fehérneművel, egy wellness hétvégével, az odafigyelés jeleivel, hajszín változtatással vagy egyszerűen egy lágy zenével könnyedén fel lehet lendíteni az intim életet, én magam pedig eperrel és tejszínhabbal is szoktam próbálkozni.” – mesélte Lia, majd hozzátette, hogy szerinte az anyagiaknak semmi közük sincs a párkapcsolatok minőségéhez.

A videóból további titkokra is fény derül Kustánczi Lia életéből!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását