2024. május 2. - Zsigmond

Brad Pitt nem akar több gyereket

A pletykák szerint a Brangelina család ismét bővülni fog, bár Angie férje úgy fest cseppet sem vágyik egy hetedik gyermekre. Néhány hónappal ezelőtt még az volt a vita tárgya, hogy örmény vagy indiai gyerek legyen-e a következő.
2009. szeptember 29. kedd 17:53 - Zelenij Linda
Úgyfest Angelina Jolie nem tud leállni és kényszeresen fogad örökbe a világ minden tájáról árva gyerekeket. A színésznő a pletykák szerint „kinézett” egy újabb gyermeket, méghozzá Etiópiában, akit örökbe fogadhat. Angelina férje a szintén színész Brad Pitt, viszont kategórikusan tiltakozik.

Angelina Jolie
- 1975. június 4-én született Los Angelesben
- People magazin olvasói 2005-ben a világ legszebbjének választották
- a harmadik színésznő, aki legalább 20 millió dollárt kapott egy filmjéért (Julia Roberts és Cameron Diaz után)
- Shiloh első képeit 4.100.000 dollárért adta el egy magazinnak, majd a pénzt jótékony célra adományozta
- gyerekorában kedvenc Disney mesefigurája Dumbo az elefánt volt
- 2005 augusztusában Kambodzsa királya az országnak tett szolgálataiért való hálából hivatalosan is megadta a kambodzsai állampolgárságot
- 16 évesen érettségizett Beverly Hills-ben
- 16 éves koráig minden évben kapott egy babát a nagyapjától, Maximilian Schell színésztő
- szlovák-amerikai felmenőkkel rendelkezik apai ágon, és francia-kanadai felmenőkkel anyai ágon
- gyerekkori álma az volt, hogy temetkezési vállalkozó lesz
Angelina Jolinak és Brad Pittnek immár hat gyereke van: van egy kisfiuk Kambodzsából aki Madoxx névre hallgat,a következő gyermek akit örökbefogadtak Eitópiából jött kislány volt, és Zahara névre hallgat, első közös kislányuk, Shiloh Namíbiában született 2006-ban. 2007 tavaszán egy vietnámi kisfiúval bővült a csapat, akit Paxnak hívnak. 2008 nyarán Nizzában pedig megszületettek közös ikereik a Knox és Vivienne.

Történt ugyanis, hogy Angelina fogta saját lányát Shilohot és örökbefogadott kislányát Zaharát és ellátogattak nevelt lánya szülőföldjére, hogy megismerkedhessen gyökereivel.

Valamint lehet, hogy ez egyfajta békítő és összeszoktató út is volt egyben, ugyanis korábbi hírek szerint a Zahara agyon terrorizálja Bradék első kislányát, Shilohot. Egy korábbi alkalmazott elmondása szerint a Jolie-Pitt családban állandóak a verekedések, Zahara egészen különleges módokat talál arra, hogy a húgát kínozza: nemcsak az ételét veszi el, de a haját is tépi, folyamatosan megharapja, sőt egy alkalommal olyan erővel lökte el, hogy Shilohnak eltört egy foga.

Egyébként az etiópiai kirándulás során elátogattak egy árvaházba is, ahol találkoztak egy tüneményes három éves kislánnyal. A csöppség nemcsak Angienek nőtt a szívéhez, hanem lányai is egyből megkedvelték és elkezdték kérlelni anyjukat, hogy vigyék magukkal a kislányt. Jolienak több sem kellett és férje megkérdezése nélkül döntött az ügyben.

Pedig Brad Pitt úgylátszik már a hatszoros apuka szerepbe is belefáradt. Emellett úgy gondolja, hogy asszonykája logikátlanul és infantilisen viselkedik. Bár a rossz nyelvek alapján Angelina nem szokta kikéri élete párjának véleményét, hanem egyszerűen csak kész tények elé állítja Bradet.

Az volt álompár, aki súlyos párkapcsolati problémákkal küzd, jelenleg Franciaországban él, egy nem kevesebb, mint 35 hálószobás hodályban. Ebben a kastélyben pedig bőven van még hely gyerekenek, ráadásul hamarosan saját leszállópályával is bővítik a birtokot, amint megszerik a jogosítvány a repüléshez.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását