2024. április 26. - Ervin

Uri Geller és Jacko feketelistája

A magyar származású mentalista Uri Geller, szerint egyszerű hazugság, hogy létezne egy Michael Jackson-féle feketelista, főleg olyan, amelyen ő is szerepel.
2009. szeptember 23. szerda 11:49 - Zelenij Linda
A mentalista, Uri Geller neve is szerepel azon az állítólagos feketelistán, melyet Michael Jackson állított össze az ellenségeiről. A kanálhajlítgató mentalista a Borsnak elmondta: nem hiszi, hogy a lista létezik, hiszen rengeteg hamis dolog kering Jackóról a világhálón.
Michael Jackson egykori menedzsere, Dieter Wiesner határozottan állítja, hogy Jacko írt egy listát, melyen ellenségei szerepelnek. Wiesner szerint Uri Geller neve is olvasható a papíron, ami azért meglepetés, mert a mentalistát a popkirály legjobb barátai között tartották számon.

Uri Gller teljesen kizártnak tartja, hogy létezik az a feketelista.
„Rengeteg valótlan hírt olvasok Michaelről, és szerintem a listáról szóló is ilyen” – szögezte le a Borsnak Uri, aki nem tagadja: akadt már konfliktusa a popkirállyal.

„ Néha kissé paranoiás volt, azt gondolta, hogy vannak emberek, akik tönkre akarják tenni. Természetesen nekünk is volt néhány vitánk „– ismerte be Geller. A magyar származású „kanálhajlító király” gyakran veszekedett a júniusban elhunyt Jacksonnal a mértéktelen gyógyszerfogyasztása miatt.

Legkomolyabb konfliktusukat az okozta, hogy 2002-ben Uri mutatta be Michael Jacksonnak Martin Bashir riportert, aki végül kiforgatta az énekes gyermekekre tett megjegyzéseit, és ezzel végleg romba döntötte jó hírét.

„Nem csodálom, hogy Michael akkoriban nem állt szóba velem, de boldog vagyok, hogy sikerült helyrehozni a barátságunkat, és halála előtt ismét jóban voltunk” – mondta Uri.
Az ellenségek állítólagos listáján egyébként Bashir is szerepel, valamint Tommy Mottola is, a Sony kiadó vezetője, akivel egy lemezszerződés miatt került összetűzésbe.

A lista létezése kérdéses ugyan, de azt Jackson több közeli ismerőse is elképzelhetőnek tartja, hogy a kényszerképzetekkel küzdő Jacko összeállított egy hasonló névsort.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását