2024. május 4. - Mónika, Flórián

Leszúrták, kirabolták, elásták

Tizenöt év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a fiatalt, aki társaival együtt meggyilkolt, kifosztott, majd saját kertjében elásott egy férfit négy évvel ezelőtt, a Csongrád megyei Mindszenten.
2009. szeptember 22. kedd 17:11 - HírExtra
A fővádlott felnőtt társa öt év fegyházbüntetést, míg harmadik, szintén fiatalkorú társa felfüggeszettett szabadságvesztést kapott - értesült a HavariaPress.

Az elsőrendű fiatal vádlottat nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében, valamint csoportosan elkövetett rablásban találta bűnösnek a Szegedi Ítélőtábla. A vádirat szerint a fiatalkorú fővádlott, aki társaival több alkalommal támadott meg és fosztott ki embereket a város egyik kocsmájánál, 2005. szeptember 17-én gyilkolta meg áldozatát. Miután kiszemelték maguknak az 54 éves férfit, hazáig követték, majd otthonában több késszúrással végeztek vele. Az áldozat a helyszínen belehalt sérüléseibe. Gyilkosai összepakolták értékeit, majd elmenekültek. A férfit napokkal később, a rendőrök találták meg, kertjében elásva. A Szegedi Ítélőtábla kedden meghozott ítélete jogerős.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását