2024. április 29. - Péter

Stohl felkarolta a Barátok közt ifjú sztárját!

A Géniusz forgatásán Stohl András és Erdélyi Timi sok időt töltenek együtt, mert a színész rengeteget segít a fiatal lánynak a nehezebb jelenetekben.
2009. augusztus 12. szerda 11:59 - HírExtra
Pár hete kezdték meg az új magyar krimi, a Géniusz, az alkimista forgatását, melyben a Barátok közt egykori Tildája, Erdélyi Timi is helyet kapott. Ráadásul ez nem is egy estés film lesz, hanem az mtv új mini sorozata. A produkció majd csak decemberben fog a nagyközönség elé kerülni.

Nemcsak Timi kapott szerepet a Géniuszban, hanem Alföldi Róbert és Stohl András is. A két tapasztalt színész mellett nagyon ifjú még a Barátok közt üdvöskéje, de rengeteg segítséget kap tőlük. „A rosszfiúk oldalán állok a filmben. Még nem játszottam ilyen szerepet, ezért komoly kihívás nekem ez a munka.” – mesélte a napilapnak a színésznő.

Akadt olyan verekedős jelenet is a forgatások alatt, amire több hetet kellett készülnie. Eközben meg kellett tanulnia a keleti mozgáskultúrát is, de ennek segítségével élethű lett a jelenet. „Számtalan kék folttal tértem haza.” – tette még hozzá mosolyogva.

Felkarolták a színésznőt

„Annyira jó érzés, hogy ezekkel a nagy nevű színészekkel dolgozhatok együtt! Jó fejek, és nagyon segítőkészek. Ha félelmeim vannak egy-egy jelenet előtt, néhány kedves szóval azonnal megnyugtatnak. Hálás vagyok Andrásnak és Robinak is.” – mesélte Timi.

Ezzel Stohl András is így van, mert nagyon szeret segíteni az újoncoknak. „Itt nem az számít, hogy ki forgatott már több filmben, minden színészt egyenrangúnak tekintek. Timit remek színésznőnek tartom. Ez a szerep amúgy nagyon közel áll hozzám, mert egy kábítószeres nyomozót alakítok, aki félig rendőr, de félig rosszfiú is. A hajamat is ezért kezdtem el növeszteni, mert ez illik a karakterhez. Furcsa, fanyar figura, remélem, tetszeni fog a nézőknek.” – magyarázta Stohl András.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Phil Ivey
2009. augusztus 12. 16:58
biztos dugnak
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását