2024. április 24. - György

Barátja elől menekül Király Linda?

Új album, új pasi, új élet. Mintha kicserélték volna Király Lindát, amióta hazatért, elmondása szerint boldogabb, mint valaha. A HírExtra felkereste az aranytorkú énekesnőt, aki elárult egy-két titkot az életéből.
2009. szeptember 13. vasárnap 08:30 - Kővári Adrienn
Még a nyár elején hazaköltözött Király Linda hazánkba, rengeteget dolgozik, fellépésekre jár, dalokat készít testvérével, Király Viktorral, és még a szerelem is rátalált. Mindezekről faggatta a HírExtra a csinos énekesnőt, aki elárulta, hogy hamarosan egy új lemezzel is jelentkezik.

Hallottuk, hogy már hónapok óta hazánkban tartózkodsz. Miért döntöttél amellett, hogy hazajössz?

Elsősorban a családomat szerettem volna látni, másrészt jelenleg nagyon sok munkám köt Európához, London és Magyarország között ingázok. Ezen kívül Viktorral készítettünk egy duettet, de több felkérés is érkezett felém itthon, Csepregi Gyula és Rátonyi Robi részéről. Felkértek, hogy a Szomorú vasárnapot énekeljem fel egy lemezre. Ezen kívül egy kis nyugalomra is szükségem volt az exemtől.

Korábban rengeteg munkád volt Amerikában is, most mégis itthon vagy.

Abszolút, de most menedzsmentváltás volt kint, rengeteg papírmunka szakadt ránk, úgyhogy nekem mindegy volt az utóbbi pár hónapban, hogy éppen hol vagyok. Ezt innen Európából is el tudtam intézni. Sőt, sokkal több fellépésem volt itt, mivel Amerikában a menedzsmentváltás miatt nem volt szabad fellépnem.

A barátodat is otthon hagytad Amerikában, de ha jól vettem ki a szavaidból, akkor nem ezért szakítottak.

Király Linda
Született: 1983. február 28. (New York)
Album: Number 1., Linda Király (2009)
1999-ben költözött Magyarországra a családjával.
Első, Amerikában készített kislemezdala, a Can't Let Go 2007-ből.
Nem, én már azért jöttem Európába, mert éreztem, hogy ez így nem működik tovább kettőnk között. Szükségem volt egy kis szünetre, ettől függetlenül továbbra is tartjuk a kapcsolatot, hiszen egy hét éves kapcsolat áll mögöttünk. Sokszor nem volt zökkenőmentes a szerelmünk, mert hiába voltunk a legjobb barátok, ő is zenész volt, de kevésbé ért el sikereket, mint én, így nehéz volt ezt megemésztenie. Ezt nem rosszindulatból mondom, de ettől kicsit komplikáltabb lett a helyzet.

Igaz, hogy azóta újra rád talált a szerelem, vagy ez csak egy pletyka?

Igen, ez tényleg igaz, most megismerkedtem valakivel. Azért szerelemnek még nem nevezném ezt, körülbelül egy hónapja, hogy találkoztunk. Nagyon kedves, és jól érzem magam vele, de ez még tényleg nagyon friss.

És akkor hogyan tovább? Készül-e új lemez, esetleg turné?

Európában leszek most nagyon sokat, szeptember 20-án megyek Londonba, ott befejezzük a lemezem munkálatait, odamegyünk majd az új menedzsmenttel a papírokat aláírni. Majd október elején megyek vissza New Yorkba. Onnantól kezdve megint megy majd az utazgatás.

Ez az új albumod angol, vagy magyar nyelvű lesz?

Előbbi, mert én még mindig szerződésben állok a Universallal, ami egy amerikai lemezcég, úgyhogy csak a menedzsment váltás miatt lett most lelassítva az amerikai karrierem sajnos, de hát ez így működik. Úgyhogy mindenképp angol nyelvű lesz ez a lemez is.

Említetted, hogy Viktorral készítettetek egy közös dalt. Lesz ennek valamilyen folytatása is?


Énekeltünk egy duettet az ő lemezére, ami gyönyörű, nagyon jól sikerült. Annyira jól érezzük magunkat a közös zenélések alatt, hogy én nagyon szeretnék sokkal többet vele zenélni, sőt, még turnét is terveznék hármasban.

Hazánkban gondoltad ezt a turnét, vagy kitolnád ezt is a határokon túlra?


Ezt Magyarországon belül tervezzük, de ugye sosem lehet tudni, hogy merrefelé indulunk majd el.

A nagy kérdés pedig: mikor tervezel visszamenni az Államokba?

Fogalmam sincs, én korábban azt sem tudtam, hogy ennyi időt leszek Európán belül. Ez mindig változik nálam.

Az emberek, a rajongóid hogyan viszonyulnak hozzá, hogy hazajöttél?

Nagyon örülnek! Nem voltam ennyire boldog már régóta. Nagyon jó fellépéseink vannak, és a rajongók is édesek. Tényleg csak annyit tudok mondani, hogy fantasztikusan érzem magam itthon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását