2024. április 29. - Péter

Még több végkielégítés derülhet ki

A Magyar Nemzet szerint szeptember 30-ig tovább bővülhet a BKV-nál az elmúlt években kifizetett végkielégítésekből, prémiumokból és más juttatásokból részesülők listája.
2009. szeptember 12. szombat 09:15 - HírExtra
A napilap birtokába került egy dokumentum, amelyet a BKV Zrt. Belső Kontroll Igazgatósága készített. Az anyagban szereplő számok alapján eddig 96 ember csak végkielégítésből kapott 1,5 milliárd forintnál többet, az együttesen kifizetett közpénzek ennek sokszorosát is elérhetik - olvasható a lapban.

A cikkben szerepel, hogy a közlekedési cég felügyelőbizottsága jövő hétfőn tárgyal az összesítésről, amelyből kiderült, a vezérigazgatók, helyetteseik, főosztályvezetők mellett csoportvezetők, irodavezetők és mások is kaphattak a sok milliárd forintból.

A dokumentum adatai azt sejtetik, hogy jól felépített hálózat működhetett a szocialistákhoz köthető vezetők, elsősorban Antal Attila vezérigazgató, majd megbízott helyettese, Balogh Zsolt idején - állítja a Magyar Nemzet, amely több táblázatot is közöl: többek közt az aktív munkaszerződéssel rendelkező vezetők béréről és prémiumáról valamint a már nem a BKV-nál dolgozó korábbi vezetők legmagasabb béren kívüli juttatásáról, illetve végkielégítéséről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását