2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Bokros Lajos előadást tartott az MDF-nek

Az adóreformmal kapcsolatos elképzelésekről tartott előadást Bokros Lajos egykori pénzügyminiszter hétfőn este az MDF vezetőinek, akik - mint a párt elnöke elmondta - rendszeresen találkoznak olyan szakértőkkel, akiknek a világképe nem feltétlenül egyezi
2008. január 28. hétfő 22:17 - Hírextra

Sok ilyen találkozó volt az elmúlt években és remélem, hogy még több lesz. Olyan filozófusokkal és társadalomkutatókkal ülünk le rendszeresen, akiknek egészen más a világról alkotott képük, mint nekünk, viszont nagyon sok érdekességgel tudunk egymásnak szolgálni - mondta Dávid Ibolya a találkozó után az MTI-nek a párt XI. kerületi irodájában. Hozzátette: olyan embereket kérnek fel előadásokat tartani, akiknek van elképzelésük, koncepciójuk a világról. Bokros Lajos például egyetemi szintű előadásában beszélt a különböző adófajtákról és adórendszerekről Európában és a világban.

Az MTI kérdésére Dávid Ibolya kiemelte: nem azért ülnek le - Bokros Lajoshoz hasonlóan - szakértőkkel, hogy a beszélgetésen elhangzottak beépüljenek közvetlenül az MDF politikájába.

A zártkörű tanácskozáson a pártelnökön kívül részt vett az elnökség és a frakció több tagja, például Herényi Károly frakcióvezető és Katona Kálmán, az Országos Választmány elnöke is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását