2024. április 29. - Péter

Magányában nem tudja mit kezdjen magával az énekesnő

Pár hónapja, hogy kidobta barátja Jessica Simpsont, azóta kitalálta az énekesnő, hogy gyereket szeretne, csak nem tudja, hogy kitől.
2009. szeptember 12. szombat 09:09 - Kővári Adrienn
A szőke Jessica Simpsont még júliusban kidobta a barátja, Tony Romo pont az énekesnő születésnapja előtt. Most viszont úgy tűnik, hogy hiába szingli még mindig Jessica, mégis gyereket szeretne, csak úgy, magának. Ezt a testvére nyilatkozta egy interjúban, a huszonnégy éves szépség, Ashlee Simpson. „Mindig azt mondogatja, hogy mennyire szeretne egy gyermeket.” – nyilatkozta nővéréről.

Ashleenek már van egy gyermeke a férjétől, Pete Wentztől. A rocksztárral még 2008 tavaszán egybe keltek, s azóta is boldog a kapcsolatuk. „Anyának lenni lenyűgöző érzés.” – mesélte a fiatal énekes-színésznő.

Nincs is ennél szebb

Elmondása szerint rengeteget változott azóta, hogy anya lett, úgymond felnőtt, s elhagyta a lázadó stílusát. „Az a legjobb a terhességben, hogy van rá kilenc hónapod, hogy felkészítsd magad a nagy feladatra. Az ember teste megváltozik, átalakul, ez egy fantasztikus időszak.” – magyarázta az énekesnő.

Hogy testvérébe mi üthetett, azt senki sem tudja. Biztosan belekóstolt húga által az anyai örömökbe, s hirtelen kedvet kapott hozzá, hogy ő is gyereket vállaljon. Hogy ki lehetne a szerencsés apuka, azt még ő sem tudja, mert jelenleg Jessica Simpsonnak nincsen barátja.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását