2024. április 19. - Emma

Vetkőzésért kapott diszkót a bombanő

Sok sztriptíztáncosnőnek ajánlanak fűt-fát egy éjszakért, azonban Victoria Sweet most meg is kapta azt, amire vágyott. Az oltári történetet saját szavaival is elmesélte.
2009. szeptember 10. csütörtök 12:28 - Pásztor Balázs
A sztriptíztáncosnők már megszokták, hogy műsoruk után rengetegen ajánlanak nekik pénzt, vagy bármilyen más földi jót csak azért, hogy ágyba vigyék őket. Sokan még randizni is megpróbálnak a hölgyekkel, és új életet is ajánlatnak - ami szintén csak az első éjszakáig tart ki. De Victoria Sweetnek ezúttal szerencséje volt.

– Nemrégiben egy legénybúcsúban táncoltam. Megszoktam, hogy műsor után a jelenlévők mindenféle ajánlattal halmoznak el, de ezeket nem kell komolyan venni – meséli Victoria. Az egyik úr telefonon keresett, szimpatikus volt a hangja, én pedig magányos voltam, ezért elmentem vele vacsorázni. Meséltem a munkámról, hogy hogyan élek: utazás utazás hátán, amibe egy rendezett magánélet nem fér bele. Amit ezután mondott, az tipikus: hagyd abba, kezdjünk új életet! Ez az a mondat, amit én korábban mindig elengedtem a fülem mellett, mert az éjszaka után nincs pasi, aki erre emlékezne - mondta a lány.

Ez a randi mégis a szabályt erősítő kivételek közé került. A fiatalember tovább faggatta, hogy mihez lenne kedve. - Elmondtam a régi tervem, hogy amikor lezárom a táncos múltam, egy vendéglátóhelyet szeretnék bérelni. Mire rábólintott, hogy úgy legyen, de ne béreljük, legyen a miénk. Szeptember végén nyitunk. Egy erotikus műsorért kaptam egy társat, egy új életet, és a diszkó nyitó buliján még a DJ-pult mögé is beállok. Kell ennél nagyobb siker? - kérdezte mosolyogva Victoria Sweet.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását