2024. május 19. - Ivó, Milán

Juande Ramos a CSZKA élén

Juande Ramos lett a CSZKA Moszkva labdarúgócsapatának vezetőedzője.
2009. szeptember 10. csütörtök 16:56 - HírExtra
A spanyol szakember csütörtökön saját honlapján jelentette be, hogy megállapodásra jutott az oroszokkal, akiknek a kispadján már most szombaton bemutatkozik a Krilja Szovjetov elleni bajnokin.

A CSZKA, amely az elmúlt szezonban második lett az orosz bajnokságban, a mostaniban pedig a negyedik helyen áll, feljutott a Bajnokok Ligája 32-csapatos főtáblájára, ahol a B betűjelű csoportban az angol Manchester Uniteddel, a török Besiktassal és a német Wolfsburggal került össze.

Az 54 éves Ramos az idén megszűnt és Európa Ligává átlényegült UEFA Kupában a spanyol FC Sevillával kétszer is nyerni tudott. Dolgozott az angol Tottenhamnél is, majd a legutóbbi idényben a Real Madrid vezetőedzője volt, ám a nemzetközi siker nélkül maradt, a honi bajnokságban a BL-győztes FC Barcelona mögött második helyen záró együttesnél nem hosszabbítottak vele szerződést.

A moszkvai klub egyelőre háromhónapos, vagyis az év végéig szóló megállapodást kötött Ramosszal, aki a brazil Zico helyére lép a tréneri poszton.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását