2024. április 20. - Tivadar

Kiszáll a Vasasból a többségi tulajdonos

A Vasas Futball Kft. többségi tulajdonosa, Jámbor János úgy döntött, hogy legkésőbb az év végéig eladásra kínálja az első csapatot működtető gazdasági társaságban meglévő üzletrészét.
2008. július 29. kedd 06:34 - Hírextra
Az angyalföldi klub tájékoztatása szerint Jámbor János az új partner megtalálásáig a társaság működését továbbra is biztosítja, a folyamatos és kiszámítható sportszakmai tevékenység fenntartása érdekében.

A döntést azzal indokolta, hogy az elmúlt időben a sajtó és a szurkolók többsége koncepciótlan működéssel vádolta, valamint őt hibáztatta a csapat középszerű szerepléséért.

Markovits László ügyvezető elnök sajnálja Jámbor János döntését, de az elmúlt időszak történéseit figyelembe véve meg is tudja érteni azt.

 "Az egyesület nevében ezúton is nagyon köszönöm az elmúlt öt évben nyújtott támogatását, ami biztosította a felnőtt csapatunk szilárd anyagi hátterét, tartozás nélküli működését.

A jövővel kapcsolatban még nagyon korai bármit is mondani, természetesen azon leszünk, hogy a legjobb megoldást minél hamarabb megtaláljuk. Ehhez pedig biztosítva érzem magam Jámbor János úr nagyon korrekt hozzáállása alapján" - mondta a sportvezető.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását