2024. május 17. - Paszkál

Ismét dübörög a megújult Pont FM a 88.1-en!

Ismét dübörög a Pont FM, nem is akármilyen zenével: Budapest egyik kedvenc rádiója a 88.1-en ezentúl a dance és a house zene rajongóinak kínál minőségi műsorokat.
2009. szeptember 8. kedd 13:29 - HírExtra
Ha eddig hiába keresték, vagy éppen megtalálták, de nem volt kedvükre való, esetleg fogalmuk sem volt a létezéséről – most jó hírünk van minden, Budapesten és a főváros közvetlen agglomerációjában a rádiót csavargató, nyomogató hallgatónak.

Végleg visszatért ugyanis az éterbe az elmúlt évek egyik legnagyobb népszerűségének örvendő rádiója, a Pont FM!

Az adó ráadásul a mai kor piaci igényeihez igazodva megújulva, fiatalos lendülettel, jelentkezik a megszokott 88.1-en – ne kapcsolják hát tovább a rádióikat, ha meghallják a Pont FM szignálját ezen a frekvencián. Hogy mit várhatnak ettől a régi-új rádióadótól? Lesz itt dance, house és egyéb fiatalos zenei irányok minden mennyiségben, egész nap, nullától huszonnégy óráig.

Lendület, modern arculat és minden, ami egy sikeres rádióhoz kell – a Pont FM egész Budapest területén hallgatható a 88.1-en.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

atesz316
2009. szeptember 10. 12:27
Köcsögök!Az elmúlt években azért örvendett nagy népszerűségnek a PontFM, mert nem tucatzenét játszottak, hanem olyan jó, színvonalas rockzenét, amit sehol máshol nem lehet hallani! Most akkor más tollával ékeskedünk? Kellett egy harmadik fosrádió is, ami tuctuccot játszik? Gratulálok és remélem nem lesz hosszú életű!!
ocsabika
2009. szeptember 9. 08:18
Régi logóval megújulás? Elkurvulrt szar az egész, jáccunk teknó zenét mert azt eszi a fogyasztói társadalom mellékterméke - szánalmas, inkább a kibaszott pénzünket adnátok ide!!!!!!!!!!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását