2024. április 20. - Tivadar

A Fidesznek mindenről ugyanaz a vicc jut eszébe?

Az MSZP szerint a Fidesz még mindig ugyanazt a viccet mondja el minden egyes helyzetre, miközben képviselőinek eddig nem volt fontos egyetlen bajba jutott család megsegítése sem.
2009. szeptember 8. kedd 18:04 - HírExtra
Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója kedden az MTI-nek a fideszes Cser-Palkovics András közleményére reagálva azt mondta: nagyon sajnálja, hogy a Fidesz még mindig ugyanazt a viccet mondja el minden egyes helyzetre, és hogy az országban történő minden egyes dologról csak a rossz jut eszébe.

A szocialista országgyűlési képviselő közölte: a mai napig egyetlen fideszes képviselőnek sem volt fontos egyetlen egy bajba jutott család megsegítése sem.

"Az vagy, amit teszel, és nem az, amit mondasz" - fogalmazott Tóbiás József azt kérve, hogy az ellenzéki párt ismerje el, ami jó az jó, hiszen nyolcezer család kapott segítséget a krízisalapból.

A frakcióigazgató szerint ha a Fidesz is támogatná a krízisalap létét, akkor nyomon tudná követni, hogy a befizetett források hova kerülnek.

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője kedden közleményben megismételte pártja korábbi álláspontját: a krízisalap a szocialisták választási pártkasszája, amit az emberektől elvett pénzből hoztak létre. Az ellenzéki párt szerint egyszeri, néhány ezer forintos kifizetéssel egyetlen magyar család lecsúszását sem lehet megállítani.

Kiss Péter társadalompolitikai miniszter kedden az MTI-nek azt mondta: eddig csaknem nyolcezer család kapott átlagosan 37 ezer forintos támogatást az augusztus elején indult krízisalapból. A krízisalapból összesen mintegy 300 millió forintot használtak fel eddig.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

hefti
2009. szeptember 8. 19:04
Na ez a vicc.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását