2024. április 26. - Ervin

Paris és a hazai celebek

Tűkön ülve várták az örökösnőt celebjeink a divatbemutató előtt, bár sokan tagadták, hogy csak rá lettek volna kíváncsiak.
2009. szeptember 7. hétfő 18:39 - HírExtra
Még mindig nem tudunk betelni Paris Hiltonból, folyamatosan érkeznek róla az újabbnál-újabb hírek. Most éppen a Tabu Tv riportját tekinthetjük meg, vagyis inkább csak a felvételeket, amit a szépséges örökösnőről készítettek.

Az olasz Coin üzletlánc divatbemutatójára érkezett Paris, akinek a ruháit ezentúl a budapesti üzletben be is lehet szerezni. Mivel nem szerette volna, ha kollekciója egyedül utazik hazánkba, ezért ő is elrepült Budapestre.

Paris és a hazai celebek krémje

Szerda este részt vett a divatbemutatón is, ahol szinte lehetetlenség volt megközelíteni a szőkeséget. Barátját, Doug Reinhardtot is elhozta magával, akit be is mutatott az olasz üzletlánc vezetőjének, s együtt sétáltak végig a vörös szőnyegen. Nem meglepő, hogy rengeteg mindenki volt rá kíváncsi: újságírók, rajongók, és bizony a celebek is. A tömegben jelen volt többek közt Dukai Regina, Zimány Linda, Szekeres Nóra, Gönczi Gábor és kedvese, Tatár Csilla is.

„Parist láttam, amikor kiszállt a kocsiból öt másodpercre, de annyira amatőr voltam, hogy a fényképezőgépemet elfelejtettem elővenni, pedig direkt elhoztam, és mire bekapcsoltam, addigra pont elment.” - mesélte Tatár Csilla, aki még a biztonsági őrökkel is lepaktált, hogy jobb fotót készíthessen, de hiába.

Maár Róbert, divattervező megosztó személyiségnek tartja az örökösnőt. Munkásságát eléggé megkérdőjelezi, de abban egyetért, hogy Paris nem unalmas személyiség, s csakis ezért bocsátja meg neki, hogy a divatszakmában próbálkozik. Ahogy már sokszor elmondta Paris, mindig is divattervező szeretett volna lenni, így biztos, hogy jó darabig látni fogjuk még őt a divat forgatagában.

Nézzék meg a Tabu Tv felvételeit a szőkeségről!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását