2024. május 14. - Bonifác

Buci még mindig jó poén

Stohl Andráson viccelődött a Bagi– Nacsa páros a TV2 Frizbi roadshow-jának felvételén. Sokakban felmerült a kérdés, hogy etikus-e ezt tenni. Ha jót nevetünk, miért ne?!
2010. július 20. kedd 08:43 - HírExtra
Bagi Iván és Nacsa Olivér jó szokásukhoz híven, senkit sem kímélt a TV2 Frizbi roadshow-jának hétvégi, sárospataki felvételén. Bagi Győzike bőrébe bújva a következő szöveggel lépett oda humorista társához: „Balesetmentesen megérkeztem, testvérem, szerencsére nem jött szembe Stohl András.” Nacsa erre így válaszolt: „Tudjátok, mit mond majd Stohl a börtönben? Celeb vagyok, ments ki innen!”

A közönségnek nagyon tetszett az előadás, amit a gyakran kitörő nevetés is bizonyított. Azonban néhány fellépő művész nem tartotta etikusnak, hogy Stohl kárára poénkodik a páros. Állítólag többen azt suttogták, hogy Stohl ugyan hibázott, de ettől még nem kéne nyilvánosan megalázni. Majd az igazságszolgáltatás megbünteti.

A Bors megkérdezte Hajdú Pétert, a műsor producerét, hogy neki mi a véleménye erről.
„Ragaszkodom ahhoz, hogy a vasárnapi adásban benne maradjon ez a jelenet. Ilyen a humor, aktuális témákat dolgoz fel, még ha ez olykor kellemetlen is a kipécézett embernek. A végső szót azonban a TV2-nél mondják ki, ott döntik el, letiltják- e vagy sem” – nyilatkozta Hajdú. Nacsa Olivér szerint kár lenne ezt a részt kivágni, hiszen annyira vicces...

„Az élet írja a forgatókönyvet, és nem tehetünk úgy, mintha Stohl nem karambolozott volna részegen. Akinek van humorérzéke, az nem sértődik meg. Reméljük, András sem, akit magánemberként nagyon tisztelünk” – tette hozzá a műsorvezető.

„Ha egy jelenet az ízléses humor keretei között marad, és illeszkedik a tartalmi koncepcióba, nem marad ki a műsorból. Ezt az elvet követik a szerkesztők ebben az esetben is” – nyilatkozta az ügyben Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Megkérdezték András ügyvédjét is, hogy neki mi a véleménye az ilyenfajta viccelődésekről.
„Kizárólag a közlekedési ügyében képviselem Stohl Andrást, de magánemberként az a véleményem, hogy a humoristákat minősíti az, amit a színpadon beszélnek” – nyilatkozta. Somos Zoltán, a színész ügyvédje. Hogy valóban minősíti-e a humoristákat a más kárán való viccelődés, azt mindenki döntse el maga. De a humor mindig ilyen volt, hiszen a legszebb öröm a káröröm…

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását