2024. április 24. - György

Fidesz: Csak beszélnek a szakértői kormányról

Hiába a sok beszéd a szakértői kormányról, még mindig a régi szocialista rezsim működik. Jönnek a régi haverok, cimborák, üzlettársak, és viszik, ami megmaradt - reagált a Fidesz.
2009. szeptember 7. hétfő 18:05 - HírExtra
A fideszes politikus a MEH előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy Bajnai Gordon magához vette Winkler Gyulát, akivel korábban a Wallis élén "több céget is sikeresen tönkretettek". A politikus kiemelte a Hajdú-Bétet, ahol elmondása szerint a Wallis nem fizette ki a gazdálkodóktól átvett libák árát, ami miatt több család egzisztenciája tönkrement, és többen öngyilkosok lettek.

A tájékoztatót a helyszínen végighallgató Szollár Domokos kormányszóvivő a fideszes politikus távozása után újságíróknak azt mondta: rendben volna, hogy egy ellenzéki párt kritizálja a kormány tevékenységét, ha találna valamit, amiben igaza van. Az azonban nincs rendben, ha a Fidesz vagy a Magyar Nemzet című lap olyat állít, aminek a valóságtartalma "finoman szólva is kétséges" - fogalmazott. Azt mondta: a Fidesz mintha a saját tehetetlenségét próbálná palástolni. A kormányszóvivő szerint ugyanis "nem ütni kell a kormányt", hanem "valós alternatívát" kell adni az embereknek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását