2024. május 19. - Ivó, Milán

Rettegnek Ganxsta Zolee-tól!

Jópofának indult, de csúnya pofára esés lehet a vége Ganxsta Zolee mentős kalandjának. Biztos, hogy jó ötlet egy Ganxsta-félét mentőbe ültetni?
2009. szeptember 3. csütörtök 11:54 - HírExtra
Ganxsta Zolee mentőzik, azaz mentőzne, ha engednék neki. A TV2 legújabb gagyiműsorához, a Celebműszakhoz kapcsolódó mentőskalandja egyik riasztásánál ugyanis tőle ijedtek meg azok, akik kihívták a mnetősöket…

„Eleinte nem tartottuk szerencsés ötletnek, hogy egy szakképzetlen ember is dolgozik velük, de végül minden jól végződött” – mondta a Blikk hasábjain annak a cégnek a gazdasági igazgatója, ahol rosszul lett egy kolléga, s a céghez eleinte nem akarták beengedni a ganxstásított mentőautót.

„Nem viszolygok sem a vér, sem a nyílt sebek látványától, úgyhogy úgy gondoltam, nagy baj nem lehet az új munkámmal" – fűzte mindehhez a szabadszájú botrányhős.

Tegyük hozzá: valóban érdekes látványban lehet része annak a betegnek, aki a mentőben magához térve Ganxsta Zolee-t pillantja meg először…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását