2024. április 26. - Ervin

Botrány a titkos házasság

Botrány: Alla Pugacsova, az orosz könnyűzene koronázatlan "cárnője" körül elterjedt, hogy titkos egyházi esküvőn kelt egybe élettársával, Makszim Galkinnal. Az egyház élesen reagált: "Alla Pugacsovának inkább vezekelnie kellene, semmint azzal foglalkozni,
2008. szeptember 14. vasárnap 17:40 - Hírextra
Pugacsova és környezete sietett cáfolni az egyházi esküvőről szóló híreket, amelyekről a lapok képeket is közöltek.

A sztár különböző források szerint 1946-ban, netán 1949-ben született, s pályafutása a hatvanas évek közepén kezdődött, de szólóénekesként első sikerét 1974-ben aratta egy országos versenyen. Azóta karrierje töretlenül ível felfelé, és a rendszerváltás után vállalkozásokba is kezdett: indított egy női magazint, neve fémjelez egy kozmetikai és egy cipőkollekciót, újabban pedig egy rádióadót is.

Ma is szép, bár jócskán meghízott. Vörös haját hosszú, csigás frizurában hordja és általában bő lebernyegekbe öltözik, amelyek azonban nem ritkán térden felül érnek véget. A nyilvánosság előtt mindig sugárzik, így a róla megjelenő képeken nem ritkán fiatalabbnak tűnik saját felnőtt lányánál.

Az utóbbi másfél évtizedben kifejezetten fiatal partnereket választott magának: 1994-ben hozzáment az akkor húszas éveit "taposó", kezdő énekes Filip Kirkorovhoz, aki talán ennek is köszönhetően ma Oroszország legsikeresebb slágersztárja. Kirkorov Pugacsova negyedik férje volt, ezért az Izraelben tartott esküvőhöz is már csak nehezen járult hozzá az egyház.

A hangcárasszony mintegy négy éve a harmincas évei elején járó Makszim Galkin humoristával él együtt. (Galkin is sikeres: bevételeit tekintve az ötödik helyen áll az orosz sztárok között évi közel hatmillió dollárral.)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását