2024. május 3. - Tímea, Irma

10 korona, melyre egy lány sem vágyik

Manapság egyre több szépségversenyt rendeznek a lehető legkülönfélébb kategóriákban, hogy mindenki megtalálhassa a saját „súlycsoportjának” megfelelőt. Íme, 10 igazán hajmeresztő verseny.
2009. augusztus 29. szombat 13:08 - Zelenij Linda
A legtöbb lány élete során legalább egyszer álmodozott már arról, hogy szépségkirálynő lesz. Ezekről a versenyekről mindenkinek karcsú, hosszúlábú modell külsejű lányok jutnak az eszébe. De léteznek extrém versenyek, és van néhány olyan megmérettetés is, aminek a királynőségéről minden lány inkább lemondana.

Miss Tiffany’s Universe
A női szépség mindig lenyűgözi a férfiakat, a lányok pedig sokszor féltékenyen mustrálják riválisaikat. De nincs is rosszabb annál, mint amikor a csaj, akit egész este a dizsiben irigyen stíröltél eltűnik a férfi mosdóban, és rájössz, hogy egy férfi is jobb nő nálad.



Hát igen, a Miss Tiffany’s a transzszexuálisok szépségversenye, mondjuk akár a plasztikai sebészek ügyességi vetélkedője is lehetne.

Miss Digital World
Ezen a versenyen, ha akarnának sem tudnának indulni húsvér lányok, mivel ezen a verseny 25 olyan lány indul, aki csak és kizárólag nullákból és egyesekből állnak.

Miss Elefánt
Ezen a versenyen bizony súly limit van: csak az indulhat a megmérettetésen, aki a mérlegelésen nem kevesebb, mint 80 kg-t nyom. A Thaiföldön rendezett verseny győztese egy 22 éves hölgyemény, aki 110 kg-mal büszkélkedhet, és közel 1300 amerikai dollár értékű pénzdíjat is bezsebelt. A különdíjat pedig egy 182 kilós induló kapta. Ezek után azt mondom: fene egye meg a fogyókúrákat!



Miss Aids- Stigma nélkül
Afrikában egyre többen fertőződnek meg HÍV vírussal, és sajnos még mindig kevés a felvilágosítás a helyi fiatalok részére. Erre a problémára szerette volna a verseny szervezősége felhívni a figyelmet. A győztes Cintia Leshomo lett, aki sajnálatos módon a verseny után 3 hónappal belehalt betegségébe.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását