2023. november 28. - Stefánia

Britney kényszergyógykezelésen

Brit lapértesülések szerint a Los Angeles-i fellebbviteli bíróság egyik bírája írta alá a hónapok óta zavartan viselkedő Britney Spears kórházi gyógykezeléséről szóló határozatot. Orvosi szakvéleményre a háromnapos kezelést akár 14 naposra nyújthatják - í
2008. február 1. péntek 18:23 - Hírextra

Elnököknek kijáró rendőri biztosítással: motoros rendőrök és helikopterek kíséretében szállították csütörtökön kórházba Britney Spears popsztárt.

Spears kocsiját tucatnyi rendőr fogta közre, az illetékesek szerint azért, hogy távol tartsák a paparazzókat és egyúttal megóvják az utcán közlekedőket.

A kórház munkatársai nem nyilatkoztak arról, hogy egy hónapon belül miért került sor immár másodszor a sztár kényszerkezelésére. Az sem derült ki az amerikai közlésekből, hogy vajon ki kezdeményezte a 72 órás orvosi vizsgálatot. A Spearshez közel álló rokonok és barátok nyilatkozatai arra utaltak, hogy válása, és kisfiai gyermekelhelyzési perének kezdete óta a popdíván a bipoláris zavar (mániás depresszió) tünetei jelentkeztek.

Édesanyja és a rendőrkonvojt követve barátja, Adnan Ghalib fotós is elkísérte a sztárt a kórházba. Távozóban az édesanyja azt válaszolta a riportereknek, hogy lánya jól van.

Egy brit paparazzó közben arra figyelmeztetett, hogy a bulvársajtó gátlástalanul elvadult üldözése akár a halálba is kergetheti a súlyos lelki válságba jutott Spearst. Nick Stern, a Los Angelesben megjelenő hírességekkel foglalkozó fotóügynökség, a Splash riportere bejelentette, hogy tiltakozásul kilép cégétől.

"A paparazzók teljesen elszabadultak. Nem ritka, hogy 20-30 autóval követik egyszerre. Nap mint nap előfordul, hogy több mint 60 km/h sebességgel haladnak a szembe forgalom sávjában. Ijesztőnek tartottam, ami folyik. Olyan agresszív, hogy kocsik törnek és felhasított kerekek maradnak utána. Úgy éreztem, tennem kell valamit" - nyilatkozta az aggódó fotós.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását