2024. május 17. - Paszkál

Flúgos Futam duplán

A nemrég lezajlott jótékonysági Flúgos Futam nagy sikert aratott így már most lehet tudni, hogy a második kör 2010. márciusában kerül megrendezésre és bizony immár két napos lesz.
2009. augusztus 27. csütörtök 13:59 - HírExtra

A jövőbeli tervekről pedig így nyilatkozott

„A JSZV Promotion Kft. ezt a rendezvényt egy jótékonysági sorozatnak szánja mely újra és újra megújul. Minden egyes versennyel más és más gyermekekkel foglalkozó szervezetet szeretnénk támogatni. A rendezvény csak és kizárólag Magyarország belterületén fog zajlani, hogy a résztvevők minél jobban megismerjék hazájukat.



A jövőben a rendezvény kettéválik, azaz két féle elképzeléssel fut tovább. A FlugosFutam.com 2010.03.27.-28.-án rendezi meg a második Magyar Flúgos Futamot, mely most a Magyar Gyermekmentő Alapítvány támogatását tűzte ki céljául. Az alapítványnak nagy szüksége van egy új mentőautóra, és ehhez szándékozunk minél több felszerelést beszerezni. A rohamautó ára teljes felszereltséggel közel 25 millió forint. Ha már egy picit hozzá tudunk tenni már boldogok vagyunk, de a célunk, hogy márciusban a rendezvény napján át tudjuk adni a mentő autót a támogatók segítségével. A futam két napos lesz, ismét Budapestről fogunk indulni, és most várhatóan Debrecen lesz a cél, ahova szombat délután érkeznek a versenyzők, és a díszvacsorát követően, éjszakai kihívást kell teljesíteniük.”

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását