2024. május 3. - Tímea, Irma

Flúgos Futam duplán

A nemrég lezajlott jótékonysági Flúgos Futam nagy sikert aratott így már most lehet tudni, hogy a második kör 2010. márciusában kerül megrendezésre és bizony immár két napos lesz.
2009. augusztus 27. csütörtök 13:59 - HírExtra
A verseny

Az első futamon összesen 49 induló volt, köztük volt szerkesztőségünk csapata is. A verseny nem volt egyszerű, viszont annál szórakoztatóbb volt, néha meg kicsit bosszantó. Egy biztos, a szervezőknek sikerült a lehető legbonyolultabb versikéket összehozniuk, amikben virágnyelven rejtették el a következő úti célokat. A szintidő 400 perc volt. A győztes 331 perc alatt ért le Budapestről Siófokra. A mi 461 percünk ugyan nem érte el a szintidőt, de azért a „citrom díjat” nem mi kaptuk. A vigaszdíjasok 646 perc alatt teljesítették a távot.



Az viszont biztos, hogy minden résztvevő egy életre megjegyezte Székesfehérvárat, ugyanis a versenyzők 99% itt tévedt el. Már dekódolni is nehéz volt, mit kell keresni, de hogy abból az élelmiszerboltból is 5 volt, melynek a parkolójába kellett eltalálni, az betette a kiskaput mindenkinek. Bár utólag mindenki csak röhögött. Csapatunk is közel 90 percet körözött a királyok városában (miután megtaláltuk a megfelelő parkolót összekötve a kellemeset a hasznossal, az esélytelenek nyugalmával be is ugrottunk vásárolni, így tulajdonképpen köszönettel tartozunk a szervezőknek, mert másnap reggel legalább volt kávénk) de a rekordereknek sikerült 1 óra 43 percet kódorogni.

Az ilyen és ehhez hasonló kis bosszúságok utólag már viccesnek hatnak, ráadásul az ellenőrző pontokra való megérkezés és a mókás feladatok mindig feledtették az esetleges eltévedés okozta bosszúságot. Volt, ahol tizenegyeseket kellett rúgni(10 rúgásból egy sem ment be),a velencei ellenőrző ponton pedig amerikai focizni kellett(bevallom „férfiasan”ezt nem mertük vállalni), de akadtak egyszerűbb feladatok is, mint a rajzolás, vagy gumi ufó fújás.



Egyszóval nagyszerű hangulatban telt az egész nap és este a buli is.

Szervezők szemével

Az egyik szervező, Bánhalmi Norbert elmondta, hogy az egész rendezvény felülmúlt a várakozásaikat. A Fóti Gyermekváros lakói számára, pedig közel másfél millió forint értékű ajándékot sikerült gyűjteni és átadni a nap végén.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását