2024. május 2. - Zsigmond

A BKV visszavenné a jogtalan végkielégítéseket

A BKV igazgatósága támogatja Kocsis István vezérigazgatót abban, hogy jogtalan kifizetések esetén kezdeményezze az adott végkielégítések és egyéb juttatások visszaszerzését.
2009. augusztus 24. hétfő 16:16 - HírExtra
Az igazgatóság múlt szerdai ülésén hozott döntése szerint szükségesnek tartja, hogy a BKV számára előnytelen menedzserszerződéseket módosítsák és ebben támogatják a vezérigazgatót - áll a közleményben.

Mint írták, az igazgatóság megismerte Szalainé Szilágyi Eleonóra, volt humánpolitikai igazgató ügyét is, és újabb kérdéseket fogalmazott meg, amelyekre a soron következő ülésen várnak választ.

Az igazgatóság szerint elfogadhatatlan, hogy ilyen esetek előfordulnak, ezért szükségesnek tartja a "vezetői ellenőrzés és a kontrollpontok erősítését". Erre vonatkozó javaslatokat Kocsis Istvántól várnak - fűzték hozzá.

A BKV felügyelőbizottságának múlt hétfői ülése után Vitézy Dávid, a Fidesz delegáltja úgy nyilatkozott: csak az ő kezdeményezésére több határozatot hozott a grémium, a többi között arra kérik a BKV-t, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat a volt humánpolitikai igazgatóval végkielégítésének visszafizetéséről, s ha ez nem végződik sikerrel, akkor a cég terelje jogi útra az ügyet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

banhegyi
2009. augusztus 25. 09:58
Az igazgatóság tette lehetővé a pénzek kifizetését, úgyhogy egy szemfényvesztés az egész felháborodásuk.
Szalainé Szilágyi Eleonóra pedig jogosan kapott titoktartásra milliókat, hiszen van mit elhallgatnia a szakszervezeti szövetség vezetőinek kifizetett milliókról a sztrájkok letörése érdekében.
A járműszerelők alkatrészeket nem kapnak, de az akácfa utca 15-ben a legdrágább luxus irodabútorokat vásárolgatják. Rengeteg a bujtatott állású (főmunkatárs) sógor, koma továbbra is, akik maguk sem tudnák megmondani mi szükség van a munkájukra.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását