2023. június 6. - Norbert, Cintia

Egymilliárd járdákra és utakra

Az idén egymilliárd forintot fordít az önkormányzat út- és járdaépítésre, valamint parkolók kialakítására Szolnokon; a fejlesztés 38 utcát, teret érint.
2009. augusztus 5. szerda 18:55 - HírExtra
A legjelentősebb beruházás színhelye a vasútállomás előtt, a Szolnok kapujának nevezett Jubileum tér, ahol naponta 20 ezer ember fordul meg. Az első fázisban az úttest kapott új aszfaltburkolatot, a járdaszegélyek rendezését, az útburkolati jelek festését augusztus végéig fejezik be a kivitelezők. Szeptemberben a taxiállomásnál lévő sétány megújításával folytatódik a munka - közölte Szabó István.

Elmondta, hogy Szolnok külső részein is folynak útfelújítási munkálatok, jelenleg is dolgoznak a Tószegi és a Piroskai út kereszteződésének kiszélesítésén és egy lekanyarodó sávot építenek ki az ipari park irányába a megnőtt forgalom miatt.

A legnagyobb felújításokat e két helyszín mellett a Kőrösi és a Kolozsvári úton, illetve a Horánszky és az Avar utcában végzik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását