2024. május 18. - Erik, Alexandra

Felborult egy kisbusz

Négy sérültet szállítottak kórházba a mentők a 8-as főúton Vasszentmihály térségében szombaton délután történt baleset helyszínéről, amikor egy moldáv felségjelű kisbusz eddig tisztázatlan okból letért az útról és felborult - közölte az MTI-vel a mentőszolgálat ügyelete.
2009. augusztus 22. szombat 18:22 - HírExtra
A kisbusz Körmend felől haladt Ausztria irányába, amikor Vasszentmihály belterületén letért az útról, majd felborult. A balesetben nyolcan sérültek meg, egy embert mentőhelikopterrel, hármat pedig mentőautóval szállítottak a szombathelyi Markusovszky Kórházba, négy könnyebb sérültet pedig a helyszínen láttak el.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleseti helyszínelés idejére a 8-as főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelt

Az MTI értesülése szerint a műszaki mentés a befejezéséhez közeledik, a kisbusz roncsait autómentőre rakták, az utat tisztítják, hamarosan újra megindulhat a forgalom.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. augusztus 22. 18:32
Lehet, hogy ez is előítélet? A román és moldáv gépjárművek többségének műszaki állapota katasztrófális. Még akkor is, ha az osztrák határ közelében nyugati rendszámokat raknak rá. Ha ilyent látok az úton, ha csak tehetem, elkerülöm őket.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását