2024. május 2. - Zsigmond

Political Capital: Nincs közünk a BKV-hoz

Sem most, sem korábban nem volt szerződése a Political Capitalnak a BKV-val - a politikai kutató- és elemző intézet igazgatója az Tarlós István aznapi tett kijelentését cáfolta ezzel.
2009. augusztus 19. szerda 14:25 - HírExtra
A Fidesz fővárosi frakcióvezetője sajtótájékoztatóján a botrányokat kiváltó BKV-szerződésekkel kapcsolatban, öt ügyet nevesítve, kijelentette: a közeljövőben sorozatban fog a fővárosi ellenzék az ügyészséghez fordulni négy tanácsadói szerződéssel, valamint Hagyó Miklós MSZP-s főpolgármester-helyettes szóvivőjének párhuzamos munkakörével kapcsolatban.

Tarlós István a négy úgynevezett tanácsadói szerződés között említette, hogy a fővárosi közlekedési társaság egy 32 milliós szerződést kötött a Political Capitallal a "BKV érdekeinek kormányzati érvényesítését és kormányzati megítélésének javítását célzó lobbistratégia kidolgozására".

"Felszólítjuk Tarlós Istvánt, hogy még a mai nap folyamán vonja vissza a céggel szembeni vádjait és a fővárosban zajló BKV-s sárdobálásba köztiszteletben álló céget ne vonjon be" - írta Gyulai Attila, a politikai kutató- és elemző intézet igazgatója, hozzátéve, amennyiben a frakcióvezető ennek nem tesz eleget, személyiségi jogi pert kezdeményeznek Tarlós Istvánnal szemben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását