2024. április 19. - Emma

Új remény infarktus után

Saját szívéből kivett, majd szövettenyészetben szaporított sejteket kapott egy szívinfarktuson átesett beteg, a sejtekből várhatóan olyan izomsejtek keletkeznek, amelyek pótolják az infarktus következtében elhalt szívizomzatot.
2009. augusztus 14. péntek 19:39 - HírExtra
A USE csoport királykék szaténruhájára augusztus 12-17., a Je Suis Belle tervezőegyüttes mellényére augusztus 17-24., Ahn Tuan vietnami születésű, Budapesten, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomázott öltözék- és kiegészítőtervező táskájára pedig augusztus 24-28. között lehet licitálni.

A divattervezők évről évre olyan rangos nemzetközi eseményeken vesznek részt, mint a New York-i, a berlini vagy a tokiói divathét, ruháik pedig egyre több külföldi üzletben megtalálhatók Berlintől az Egyesült Államokig.

A dizájnerek az aukció teljes összegét átadják a gyermekmentőkocsit működtető Szent Márton Alapítványnak. A hét minden napján 24 órás szolgálatot teljesítő mentőegységről van szó, amely az életveszélyes állapotú csecsemőket és kisgyermekeket a helyszínen ellátja, illetve szállítja.

A gyermekrohamkocsi az Országos Mentőszolgálat kötelékében több mint húszezer bevetésen vett már részt, és több ezer életveszélyes állapotú kisgyermeket mentett meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását