2024. május 23. - Dezső

Juhász mégsem megy a Bayernbe?

Hat millió euró – ezt az összeget emlegetve érdeklődik állítólag a Bayern München Juhász Roland iránt. Az üzlet azonban még messze nem tuti, sőt hivatalos megkeresésről szó sincs.
2009. augusztus 12. szerda 16:29 - Gedei Szilárd

"Szinte bárhol játszhatna"

„Arra törekszünk, hogy a belga bajnokság, s az Anderlecht után erősebb pontvadászatba, s jobb csapatba kerüljön Roland” – mondta portálunknak a menedzser, aki azt is elárulta, hogy elsősorban az angol és a német első osztály felé szeretnének mozdulni. „Az angol, a spanyol és az olasz bajnokság első négy csapatai szinte elérhetetlenek a számunkra, de az utánuk következők szinte mindegyikében lenne esélye Rolandnak játszani, s mindegyikben meg is állná a helyét” – tette hozzá optimistán Filipovics.

Na igen, Juhásznak – mint azt korábban a HírExtrának is nyilatkozta – a német foci stílusa feküdne a legjobban. Csakhogy azt is elárulta portálunknak, hogy szívesebben focizna egy kisebb csapatban, mint hogy a padot koptassa egy sztáralakulatnál.

Nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy ha Juhász valóban aláírna a német rekordbajnokhoz, s nem férne be a kezdőcsapatba, a német klub vezetői minden bizonnyal elgondolkodnának azon lehetőségen, hogy Juhász egy kisebb német csapatban, kölcsönben szerepelhessen.

A Bayernen múlik

A magyar válogatott huszonhat éves védőjét egyébként korábban az angol Aston Villával, az olasz Juventusszal és a Milannal is hírbe hozták – egyik pletykából sem lett azonban szerződés, de még komoly tárgyalás sem.

Hogy a mostani nem hivatalos megkeresésből lesz e hivatalos, az csak a Bayern szándékainak komolyságán múlik.

Ismerve azonban a bajor elitklub profizmusát, az szinte biztos, hogy a ma esti, a románok elleni barátságos mérkőzésen a Bayern München is képviselteti magát egy-két játékosmegfigyelővel a Puskás Ferenc Stadionban.

De lesz-e folytatás?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását