2024. május 19. - Ivó, Milán

Retkes szerint Kóka húzza az időt

Kóka János sem levélben, sem e-mailben nem válaszolt az ügyvivő testület felszólítására, amely hétfő éjfélig adott számára határidőt arra, hogy lemondjon a frakcióvezetői posztról.
2009. augusztus 11. kedd 19:19 - HírExtra
A pártelnök úgy fogalmazott, hogy véleménye szerint az SZDSZ elment a demokratizmus határáig, és most Kóka János térfelén pattog a labda.

Emlékeztetett arra, hogy már korábban is lemondásra szólították fel az országgyűlési képviselőcsoport vezetőjét. Retkes Attila elmondta, az ügyvivő testület újra egyeztet majd az ügyben, és ő maga hetente többször is konzultál a frakció tagjainak túlnyomó többségével.

Közölte, hogy a képviselőknek előbb-utóbb el kell dönteniük, hogy részt kívánnak-e venni az új SZDSZ munkájában, és hogy ott akarnak-e politizálni. Kérdésre válaszolva azt mondta, nem leváltásra és leváltatásra akarja helyezni a hangsúlyt, hanem arra, hogy az őszi parlamenti időszak kezdetére a párt és a frakció között normális, harmonikus együttműködés alakuljon ki, amire ő lát is esélyt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását