2024. április 28. - Valéria

Fidesz: üljön össze az OVB

A Fidesz továbbra is azt szeretné, hogy tartson ülést az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfőn a kórházi napidíjról szóló népszavazási kérdés hitelesítési eljárásával kapcsolatban - mondta Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnöki kabinetfőnöke vasárnap Bud
2007. november 25. vasárnap 12:31 - Hírextra
Azt szeretnénk, hogy ahogy a Fidesz és a KDNP elnöke, valamint a két párt által a testületbe delegált tagok kezdeményezték, hétfőn tartson ülést az Országos Választási Bizottság. Ezt megelőzően pedig az Országos Választási Iroda (OVI) kérdezze meg az aláírások hitelesítését végző közigazgatási szervet, hogy végeztek-e a kórházi napidíjak ügyében - mondta sajtótájékoztatóján Deutsch-Für Tamás.

A fideszes politikus szerint a kórházi napidíjjal kapcsolatban valamennyi munkafázissal végzett az arra hivatott Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala. Ezzel szemben az OVI vezetője és az OVB elnöke is azt állítja, hogy az aláírások hitelesítése még nem fejeződött be ebben a kérdésben, így ez "valótlan, hamis, hazug állítás" - tette hozzá.

Deutsch-Für Tamás hangsúlyozta: a kérdést hétfőn az Országgyűlés elé viszi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását