2024. május 28. - Emil, Csanád

Rács mögött is kapják a fizetésüket az OMMF vezetői

Előzetes letartóztatása alatt is kapja a fizetését Papp István, az Országos Munkaügyi és Munkabiztonsági Főfelügyelőség elnöke.
2009. augusztus 11. kedd 13:35 - HírExtra
A szociális és munkaügyi tárca akkori vezetője, Szűcs Erika 2008. december 19-én indított fegyelmi eljárást Papp István, az OMMF elnöke ellen, miután az előző napokban a Nemzeti Nyomozó Iroda hivatali vesztegetéssel gyanúsította meg a férfit, a főfelügyelőség egy másik vezetőjével együtt. Bár Papp Istvánt a hatóságok előzetes letartóztatásba helyezték, a miniszter csupán az illetménye 50 %-ának visszatartásáról rendelkezett, a felfüggesztés időtartamára, az összeg másik felét a büntetőeljárás, sőt az előzetes letartóztatása alatt is folyósítják a részére.

Nem vonta vissza a munkáltatója Papp vezetői megbízását sem, erre - a tárca tájékoztatása szerint - a fegyelmi eljárás megindítására és az állásból való felfüggesztésre tekintettel nem került sor. A munkaügyi minisztérium közlése szerint ugyanezt az eljárást követték a Papp Istvánnal együtt, illetve őket megelőzően eljárás alá vont OMMF-vezetőkkel szemben is.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

wicus
2009. augusztus 12. 15:36
Nem ártana egy kicsit jobban tájékozódni, mielőtt féligazságokat hangoztatnak. Ez a mai magyar média hibája, hogy elferdíti az igazságot, félre informál, butítja a népet.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását