2024. május 10. - Ármin, Pálma

Tankcsapda zúzás a Sziget nulladik napján

A Tankcsapda 20. születésnapját ünneplő koncerttel ma indul a Sziget fesztivál; a "mínusz egyedik" napon tartandó, két és fél órás megabulira több tízezer embert várnak.
2009. augusztus 10. hétfő 09:28 - HírExtra
A 17. Sziget fesztivál hivatalosan szerdán kezdődik, a keddi "nulladik" napon Zene a rasszizmus ellen címmel a hazai pop- és rockélet legismertebb képviselői mellett külföldi vendégzenészek és magyar dzsesszmuzsikusok állnak ki a toleranciáért.

Az idei fesztivál újdonsága, hogy külön színpadon koncerteznek a magyar sztárok, most először nem keverik a magyar és a külföldi fellépőket a nagyszínpadon. A több száz zenekar között olyan külföldi sztárok vannak, mint például Fatboy Slim, Paul Oakenfold, a Primal Scream, a Prodigy, a Manic Street Preachers, a Placebo és a Faith No More. A magyar zenekarok közül koncertezik például az Anima Sound System, a Quimby, a Kispál és a Borz vagy a Heaven Street Seven.

A szervezők a H1N1 vírus miatt a korábbi évekhez képest szigorúbb egészségügyi protokollal készülnek, megnövelték a vécék, a zuhanyzók számát, fertőtlenítő kézmosókat telepítenek, az alkalmazottak külön egészségügyi oktatáson vesznek részt, lesz fertőzőbeteg elkülönítő és több betegszállító autó áll rendelkezésre.

A fesztiválon több mint ezer rendőr teljesít szolgálatot, a rendfenntartást emellett 1200 biztonsági őr és több száz jegyellenőr, valamint belső irányító segíti.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását