2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Brad Pitt: nem zavarna ha a gyerekem meleg lenne

Nem bánná, ha meleg lenne az egyik gyermeke, nem nősül, amíg bárki nem házasodhat szabadon, és megőrül tőle, ha valaki bele akar beszélni más életébe.
2009. augusztus 10. hétfő 14:05 - HírExtra
"Zavarna-e, ha az egyik gyerekemről kiderülne, hogy meleg? Nem, egy kicsit sem. Azt akarom, hogy a gyerekeim olyan életet éljenek, amilyet szeretnének. Azt akarom, hogy elégedettek legyenek. Szeretném megtanítani őket arra, hogyan találjanak magukra" - válaszolta a magazin kérdésére a filmsztár, aki három közös és három örökbefogadott kisgyermeket nevel együtt élete társával, Angelina Jolie hollywoodi filmsztárral.

Miközben a pletykalapok egész nyáron azt találgatták, mikor szakít az álompár, a színész egyértelműen leszögezte: szerelmes és Jolie-ban találta meg tökéletes lelki társát. Mint mondta, egyszer azzal vágott vissza a nősülést firtató kérdésre: "majd talán akkor házasodunk össze, amikor az mindenki számára törvény adta lehetőség lesz", s emellett kitart, mégha garmadával kapja is emiatt a gyűlölködő leveleket vallási csoportoktól.

"Abban hiszek, hogy mindenkit egyenlő jogok illetnek meg. Azt állítják, hogy a melegházasság tönkreteszi a családot és árt a gyerekeknek. Nos, abban a különleges helyzetben vagyok, hogy láthattam, ahogy meleg barátaimból szülők lettek, és figyelhetem, ahogy a gyermekeik szerető környezetben nőnek fel" - idézte pénteken a parade.com portál a színészt, aki nem titkolta, hogy megőrjíti, ha valaki bele akar szólni egy másik ember életébe.

Az igazi szerelem - mesélte -, amikor valaki más fontosabb lesz az ember számára, mint saját maga. "A szeretet - a családé, a gyerekeké - a legfontosabb dolog az ember életében. Ez ad erőt és véd meg... Ha az ember a szerelmével él, megeshet, hogy elveszíti. És ez a gyerekekre is igaz. Ezt a kockázatot vállalni kell a szerelemért" - fogalmazta meg, és bevallotta, hogyha valami miatt álmatlan éjszakái vannak, az éppen ez, hogy elveszítheti őket.

A család életét színesnek, fárasztónak, de élettel telinek és vidámnak írta le. Hobbijáról, az építészetről pedig úgy beszélt, mint egy évtizedekig tartó vágyról, amely valóra vált. Évekig dolgozott álmai házán, s most, hogy ennyi gyermeke van, ez az egyetlen hely, amely igazán megfelel számukra - jegyezte meg elégedetten.

A házhoz tartozó úszómedencében a vízesés mögött elrejtett kis barlangról elárulta, hogy "remek hely a szerelmeskedésre".

Szeret utazgatni, családosan különösen Dél-Franciaországot kedvelik, mert ott hétköznapi életet élhetnek a gyerekek. Mivel több országból származnak örökbefogadott gyermekeik, nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy megtanulják szülőhazájuk nyelvét is - újságolta Pitt, és sajnálkozva számolt be róla, mennyire bánja, hogy annak idején nem tanult meg rendesen franciául, s mennyi küzdelmébe kerül most, hogy behozza a lemaradást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását