2024. április 19. - Emma

Madonna: vadiúj vécéülőkét akarok!

Nincsenek nagy igényei magyarországi koncertje előtt Madonnának: a popdíva összes extra kívánsága kimerül egy vadonatúj, fertőtlenített vécéülőkében.
2009. augusztus 7. péntek 13:59 - HírExtra
Ami biztos: Madonna jön. Heteken át tartó huzavona után végre az is kiderült, hogy hol lesz a koncert helyszíne augusztus 22-én: végül a Kincsem Park vezetősége enyhült meg koncertszervező Live Nation Hungary pénzétől tiszteletteljes kérésétől.

Madonnának, mint a legtöbb sztárfellépőnek vannak külön kérései, bár a szakácsokból, sminkesekből, masszőrökből álló saját csapata azért majdnem minden kérését megoldja.

Madonna makrobiotikus ételeit például saját stábja szerzi be, s öltözőjének berendezését is ők hozzák. Amit kérnek Madonnáék: egy 20 négyzetméteres, klíma nélküli helyiség fertőtlenítve, új vécédeszkákkal felszerelve.

Mi ez ahhoz képest, hogy a popdíva tizennyolc kamionnal érkezik, a koncert technikai berendezéseit pedig nyolcvan (!) teherautó szállítja majd. A színpad öt napig fog épülni, és csak a technikai alakulat háromszáz főből áll majd…

Ekkora show-ért csak megérdemli Madonna azt az új vécédeszkát…
Forrás: Hírextra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását