2024. május 3. - Tímea, Irma

Madonna a Kincsem Parkban

Az eredetileg meghirdetett helyszínen, a Kincsem Parkban tartják meg az augusztus 22-i budapesti Madonna-koncertet.
2009. augusztus 5. szerda 17:34 - HírExtra
A koncertszervező cég közleménye szerint továbbra sem értik ugyan az MLSZ elnökének elutasító álláspontját a koncert Puskás-stadionbeli megrendezésével kapcsolatban, a legfontosabbnak azonban azt tartják, hogy Madonna fellépése megvalósuljon, így el kell fogadniuk: a rendelkezésre álló idő nem elegendő a felvetődött probléma megoldására, különösen amikor ilyen merev ellenállásba ütköznek.

A Live Nation arra is emlékeztetett szerdai közleményében, hogy felajánlották a stadion gyepfelületének cseréjét a Madonna-koncert után, az MLSZ azonban ezt is visszautasította.

A Kincsem Parkba megváltott jegyek az eredeti feltételek mellett változatlanul érvényesek - teszik hozzá.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn adott ki közleményt arról: semmiképpen sem járul hozzá, hogy az augusztus 22-i Madonna-koncertet a Puskás Ferenc Stadionban rendezzék meg.

Az MLSZ illetékesei - tekintettel a DVSC-TEVA továbbjutási esélyeire, s a Bajnokok Ligája-selejtezők következő körének pénteki sorsolására - egyeztettek az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA), és ennek során megerősítették, hogy a bajnokcsapat, amennyiben augusztus 26-án hazai pályán kellene fogadnia következő ellenfelét, kizárólag a Puskás Ferenc Stadionban teheti ezt meg.

Erre való hivatkozással Kisteleki István, az MLSZ elnöke levelet írt Timothy Dowdallnek, a szervező cég alelnökének, amelyben - többek között - leszögezte: "...a rendkívül sok bizonytalansági tényező miatt feleslegesnek látom a további tárgyalásokat és a magam részéről elzárkózom Madonna Puskás Ferenc Stadionban történő fellépésétől, így a személyes tárgyalást is feleslegesnek ítélem meg."

Madonna eredetileg a Kincsem Parkban lépett volna fel, ám a szervezők múlt kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthon az amerikai énekesnő fellépésének. Ezt követően Kisteleki István MLSZ-elnök levelet írt Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatójának, és azt kérte, a válogatott két szeptemberi, a svédek és a portugálok elleni hazai világbajnoki selejtezőjére tekintettel ne a Puskás-stadionban rendezzék a koncertet.

Ezt követően a NUSI közleményben tudatta, hogy a létesítmény csak akkor lehet a koncert helyszíne, ha a szervező Live Nation Hungary megegyezik erről az MLSZ-szel. A szervező cég a múlt héten még azt közölte, hogy tárgyalási lehetőséget kértek az MLSZ-től, és a megbeszélésre ezen a héten sor kerül. Az MLSZ hétfői közleményében azonban egyértelművé tette, hogy lezártnak tekinti az ügyet.

A Puskás Ferenc Stadiont kezelő Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) szerdán közleményben fejezte ki sajnálatát amiatt, hogy a Madonna-koncertre nem kerülhet sor az arénában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását