2024. május 2. - Zsigmond

Nemzetközi húzónevek is versenyeznek a dalfesztiválon

A Darkness nevű glamrock-banda volt énekese és az East 17 fiúbanda egykori frontembere is benevezett az idei Eurovíziós Dalversenyre - közölték a szervezők szerdán.
2007. február 28. szerda 16:52 - Hírextra
A brit színekben induló Justin Hawkins és Brian Harvey azt remélik, hogy a selejtezőkön jól szerepelnek, és valamelyikük képviselheti országukat a májusi döntőben. Hawkins tavaly hagyta ott a Darkness-t és vonult be elvonóra, miután bevallotta: 150 ezer fontot, vagyis körülbelül 57 millió forint költött kokainra.

Brian Harvey a 90-es években aratta sikereit az East 17-nel, a fiúcsapat 16-szor került be a brit slágerlista első húsz helyezettje közé, de 1997-ben Harvey-t kitették a bandából, miután rászokott az extasy tablettára. Később súlyos depresszióba esett, és 2005-ben éppenhogy túlélt egy balesetet az énekes.

Hawkins és Harvey mellett egyébként még három brit indul az eurovíziós selejtezőkben. Idén a finnországi Helsinkiben rendezik az Eurovíziós Dalfesztivált, miután tavaly a finn keményrock-banda, a Lordi nyerte meg a versenyt. Az idei dalfesztiválon Magyarországot Rúzsa Magdolna képviseli.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását