2024. április 28. - Valéria

30 milliárd állíthatja talpra a BKV-t?

Kocsis István szerint 30 milliárd forintos forrásra van szükség ahhoz, hogy a BKV-t a jövő év végéig stabil állapotban tudják tartani.
2009. augusztus 3. hétfő 10:36 - HírExtra
A közlekedési társaság vezérigazgatója a Világgazdaságnak azt nyilatkozta: a főváros és a kormányzat részéről van akkora bizalom iránta, hogy hozzájusson a cég ehhez az összeghez. A napilap hétfői számában megjelent interjúban Kocsis István azt mondta: ha nem jut pótlólagos forráshoz a BKV, akkor az idei utolsó negyedévben likviditási problémákkal kell szembenéznie. A vezérigazgató úgy fogalmazott: tudomása szerint sem a BKV-nak, sem az MVM-nek nincs offshore cége. Ahogyan neki és a családtagjainak sincs.

Kitért arra: a támadások mindig jelen voltak az életében, és egy állami cég vezetőjének mindig számolnia kell kritikával, akár jogos, akár nem. Hozzátette: több sajtóorgánum ellen indított peres eljárást a jó hírneve megsértése miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását