2024. április 20. - Tivadar

Nyomozás egy halálos baleset miatt

Nyomozást rendeltek el a szentesi rendőrök a hajnalban a 451-esen számú főút, Tisza-hídján bekövetkezett halálos baleset ügyében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-t.
2009. augusztus 2. vasárnap 17:55 - HírExtra
Szenti Szabolcs a helyszíni szemlét követően elmondta: egy harminckét éves szentesi fiatalember kerékpáron Csongrád felől Szentes irányába haladt a hídon, melyen jelenleg felújítási munkálatok zajlanak. A hídon az egyik forgalmi sávot lezárták, az aszfaltot felmarták, a váltakozó forgalmat jelzőlámpa irányítja. A felmart útszakaszt, csupán jelzőtáblák jelzik, illetve a két forgalmi sáv között jelenleg csaknem 25 centiméteres szintkülönbség van.

A kerékpáros ismeretlen okból letért a forgalmi sávból a munkaterületre, és ott haladt tovább Szentes irányába. A híd szentesi hídfőjénél egy csaknem másfél méter mély munkagödröt alakítottak ki a felújítás során, melyet nem jelöltek meg, illetve nem kerítettek el. Az adott útszakaszon közvilágítás nincs, így a kerékpáros feltehetően késve látta meg a gödröt. A férfi az esés következtében olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt - tette hozzá a hadnagy.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását