2021. szeptember 22. - Móric

"Miért kell másokat fikázni?"

A műsorvezető szerint Magyarországon az a divat, hogy ész nélkül fikázzák azokat, akik valamit el akarnak érni az életben.
2009. július 29. szerda 17:10 - HírExtra
Müller Attila nem az a tipikus otthonülő fajta. Például mostanában több extrém sportot is elkezdett űzni, aminek pornós párja, Alexandra Diamond nem igazán örül:

"Rengeteget imádkozom érte, de mindenesetre úgy vagyok vele, hogy rossz pénz nem vész el. Volt egy idő, amikor nagyon aggódtam érte, de meg lehet szokni a dolgot" – mondta a Tabu TV-nek a Cool TV-s műsorvezető párja.

De hogy lehet leküzdeni a rettegést? Attila azt mondja, hogy saját édesanya segített Alexának a félelmei leküzdésében:

"A kedvesem megismerte az édesanyámat, aki megnyugtatta őt, sőt tanáccsal is szolgált. Inkább hagyni kell engem, hogy csinálhassam a dolgaimat, így hátha megúszom" – magyarázta a fenegyerekként elhíresült Müller.

A pár kapcsolatát hogy, hogy nem, de a mai napig is sok támadás éri, a közös horvátországi nyaralásra készülő Müllerék azonban nem törődnek velük:

"Úgy gondolom, hogy nem kell foglalkozni a rosszakarókkal, de a párom sokkal érzékenyebb erre, bizonyos múltbéli sérelmeket még a mai napig felhoz. Magyarországon ez a divat, hogy a másikat oltjuk, fikázzuk, ha próbál valamit elérni, de nem kell ezzel törődni szerintem. Persze ugyanakkor megvan az a réteg is, aki kifejezetten örül nekünk, és van olyan is, akinek tök mindegy" – tette hozzá Müller.

Lehet, hogy nem is rosszakarókról van szó, hanem csak irigykednek rájuk az emberek…

Müllerék interjúja képben és hangban:

Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását