2024. április 25. - Márk

Pucérra vetkőzött a sármos műsorvezető

Müller Attila bebizonyította, hogy semmitől sem retten vissza. A Cool Tv új, Cumi című műsorának felvételén még a ruháitól is hajlandó volt megszabadulni, melyről most a saját szemetekkel is meggyőződhettek.
2008. július 23. szerda 13:01 - Hírextra
Hamarosan vadonatúj műsorral jelentkezik a Cool Tv, melynek az első pár epizódjának felvételei a napokban meg is kezdődtek.

A Cumi nevet viselő műsor egy bevállalós show, melyben a Cool Tv már jól ismert műsorvezetői őrült feladatoknak és szivatásoknak lesznek az áldozatai. Zimány Linda és Müller Attila például egy kövekkel kitömött hátizsákkal mopedezik majd, Horváth Éva és Orosz Barbara megbilincselve egyensúlyozik egy moslékkal teli medence fölött, Leo és Éva pedig tojással teli Lufit passzolgat egymásnak.

Ám ez még mind semmi, hiszen az őrült feladatokat egy fővárosi strandon, számtalan érdeklődő szeme láttára kell végrehajtani.

A műsorvezetőknek azonban érdemes hiba nélkül teljesítenie a feladatokat, hiszen a vesztesre még egy plusz büntető feladat is vár.

Így a coolosok bármit megtesznek, csak hogy minél hamarabb véget vessenek a további szenvedésnek. Így hát, mint ahogy Müller Attila is megtette, képesek még ruháiktól is megszabadulni és meztelenül állni a sok kíváncsiskodó előtt…

A szivatásokat Ti magatok július 28-tól követhetitek nyomon minden hétköznap este, amikortól is az összes coolos kínos pillanatát végignézhetitek. Néhány adás leforgása után azonban civilek is jelentkezhetnek a bevállaló showban. Főleg, ha igen-nel válaszolnak erre a kérdésre: „Pénzért mindent?”

Ti vajon bevállalnátok? Írjátok meg véleményeteket a témáról, és azt, hogy meddig mennétek el a pénznyereményért cserébe.
Forrás: sztárbutik.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását