2024. június 2. - Kármen, Anita

Ellentmondások a Madonna koncert helyszínével kapcsolatban

Ellentmondásosan nyilatkoztak az augusztus 22-ei Madonna-koncert helyszínével kapcsolatban az érintettek szerdán az MTI-nek. A szervezők szerint írásos visszaigazolásuk van arról, hogy a rendezvényt a Puskás Ferenc Stadionban tarthatják, a létesítmény üzemeltetője cáfolja ezt.
2009. július 29. szerda 23:02 - HírExtra
Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary Kft. marketing- és kommunikációs igazgatója kora délután azt közölte az MTI-vel, hogy "biztos a helyszín", a stadion üzemeltető Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézettől (NUSI)
írásos visszaigazolást kapott, amely előszerződésnek tekinthető.

Az amerikai énekesnő fellépésére vonatkozó végleges szerződés is elkészül ezen a héten. "A szerződést minden koncertnél az alapján tudjuk megkötni, ha az összes műszaki és egyéb paraméter tisztázott" - fogalmazott.

Késő délután a NUSI főigazgatója közleményt küldött az MTI-nek, amely szerint a Madonna-koncertre csak abban az esetben kerülhet sor a Puskás Ferenc Stadionban, ha a Live Nation Hungary és a Magyar Labdarúgó Szövetség megegyezik. Török Ottó cáfolta az előszerződés aláírását, mondván, még a visszaigazolást is feltételekhez köti a NUSI.

Közlése szerint az történt, hogy a felek írásban rögzítették a sarokpontokat, köztük a gyepszőnyegben keletkező károk helyreállítását. Márkus Éva a fejlemények ismeretében későbbre ígért tájékoztatást.

A Madonna-koncert megrendezését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azért kifogásolja, mert attól tart, hogy a gyep rossz állapotban lesz a rendezvény után két héttel, amikor a válogatott világbajnoki selejtezőt játszik.

Ezzel kapcsolatban Márkus Éva azt mondta, hogy a nagy stadionok világszerte felváltva adnak helyet sport- és egyéb rendezvényeknek. Közölte: a Richter Rasen osztrák céggel szerződtek a pálya helyreállítására.

A Madonna-koncertet eredetileg a Kincsem Parkba hirdették meg. Márkus Éva elmondta: azért helyeznék át a koncertet a stadionba, hogy a közönség jobban lássa a színpadot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

andosum
2009. július 29. 23:58
Világbajnoki selejtezők!!! A mi focinknak aztán mindegy, hogy milyen a gyepszőnyeg!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását