2024. május 6. - Ivett, Frida

Valódiak a felvételek

A Magyarok Nyilai terrorszervezettel kapcsolatos képanyagot hozta nyilvánosságra a rendőrség pénteki sajtótájékoztatóján - állítja a Nemzeti Nyomozó Iroda.
2009. július 25. szombat 20:33 - HírExtra
Az NNI a rendőrség honlapján szombaton közzétett közleményében hangsúlyozza: "...tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat"- teszi hozzá.

Azzal a sajtóhírekben szereplő feltételezéssel kapcsolatban, hogy egy Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében készültek volna a nyilvánosságra hozott felvételek, a közlemény rögzíti: abban az ügyben a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, ám robbantásról készített felvételeket nem találtak, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem.

Balsai István fideszes képviselő az eset kapcsán szombaton kiadott közleményében felveti a gyanút, hogy Draskovics Tibor pénteki sajtótájékoztatóján "bizonyítékot hamisított annak érdekében, hogy továbbra is látványosan és zavartalanul riogathasson szélsőjobboldali veszéllyel".

A miniszter által bemutatott videón Balsai István szerint a robbanás helyszíne kísértetiesen hasonlít egy több évvel ezelőtti robbantáséra, ahol – a rendőrség akkori közlése szerint – "átlagon felüli kémiai tudással rendelkező, kísérletező kedvű fiatalok robbantottak".NA
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. július 27. 06:26
Balsai és Szíjjártó-a Fidesz legotrombább figurái,jó lenne,ha eltakarodnának,mert ostobák,stílustalanok,ezért is alkalmatlanok!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását