2020. október 28. - Simon, Szimonetta

Ördög Nórit eljegyezték!

Épphogy kimondták Ördög Nóri válását, már is egy új gyűrű díszíti az ujját, amit Nánási Páltól kapott. Ráadásul az eljegyzési ékszert már mutogatja is Nóra, természetesen eddig csak a celeb körökben.
2009. július 17. péntek 09:59 - HírExtra
Egy tönkrement házasság után, Ördög Nóra elég hamar szerelembe esett a fotós, Nánási Pállal. Kapcsolatuk azóta is harmonikus, és töretlen, most még az eljegyzésre is sort kerítettek. Még csak pár hete, hogy kimondták Nóra a válását, máris egy szépséges, és látszólag elég drága gyűrű díszíti a műsorvezető ujját.

A Szép nyári napbemutatóján jelentek meg először kettesben, s ott Nóri büszkén mutogatta a gyűrűjét Liptai Claudiának, aki teljesen odavolt a csodaszép ékszerért. A bemutatón egy percre sem tágítottak el egymás mellől a szerelmesek.

- Látható volt a lángoló szerelem és az összhang közöttük. Az egymásra vetett pillantások arról árulkodtak, hogy itt valóban mindent elsöprő szerelemről van szó. Egyetlen pillanatra sem engedték el egymás kezét, és mind a kettőjük arca sugárzott a boldogságtól. – mesélte egy szemtanú.

Ezt a partin készült képek is megerősíthetik, ezért sem furcsa, hogy a szerelmesek komolyan gondolják kapcsolatukat, és sort kerítettek az eljegyzésre.

Bonyolult egy szerelem


Ördög Nóri csak négy hónapig volt férjnél, szinte a válási procedúra tovább tartott, mint maga a házasság. Nánási Pál élete sem egyszerűbb, mert ő még mindig rendelkezik egy feleséggel, akivel ráadásul még mindig együtt dolgoznak, ugyanis stylistként munkálkodik az előző szerelme. Egyébként Nánási a Playboy fotósa, ahol Ördög Nóra még nem volt hajlandó egyszer sem levetkőzni.

Sokak szerint, ha végre ebben a kapcsolatban is kimondják a válást, akkor biztosan nekiállnak közös életük megtervezésének.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását