2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ezüsttel kezdett a magyar csapat

Megszületett az első magyar érem a tajvani Kaohsziungban zajló Világjátékokon, melyen a sárkányhajó-csapat második lett 200 méteren.
2009. július 17. péntek 09:17 - HírExtra
A magyar küldöttség tájékoztatása szerint pénteken a selejtezőből futamgyőztesként lépett a sprintszám fináléjába a csapat, a döntőben pedig az előzetes várakozásoknak megfelelően az oroszokkal vívott nagy csatát a győzelemért. A párharc az utolsó métereken dőlt el, a rivális javára.

A magyar egység második helyének értékét növeli, hogy nélkülöznie kellett egyik legjobbját, Kozmann Györgyöt, aki légúti megbetegedésben szenved.

"Reményt keltő kezdés ez a válogatott számára - értékelt a futam után Reményi Péter, a csapat edzője. - Abban bízunk, hogy fő számunkban, a délutáni 2000 m-es versenyben még csillogóbb érmet szerezhetünk."

Az olimpián kívüli sportágak világversenye csütörtökön, látványos megnyitóval vette kezdetét. A jövő vasárnapig tartó eseményen 12 sportágban 74 magyar sportoló szerepel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását