2024. április 26. - Ervin

Budapesten a világ legnagyobb élő versenyautója - videóval!

Ezt jól összetáncolták! Hatvanhat magyar táncos közreműködésével hozták össze a világ legnagyobb élő versenyautóját a Városháza Parkban. Tök jó, de mi értelme van?
2009. július 17. péntek 19:11 - HírExtra
A világ legnagyobb élő versenyautója Barry White zenéjére és Seres Attila koreográfiájára készült több mint hatvan táncos közreműködésével. A „jármű” kerekei több mint másfél méter magasak voltak.

A koreográfus, Seres Attila elégedett volt az eredménnyel, noha több mint négy órán keresztül kellett keményen dolgozniuk azért, hogy tökéletesen sikerüljön a nagy mű. Megérte, így ugyanis egészen jó képek készülhettek az ING által szponzorált akcióról (annyira látszik, hogy közeledik a Forma-1-es Magyar Nagydíj hétvégéje…).

Akinek nem szimpatikus az emberekből épített kocsi, az akár egy igazival is vigasztalódhat: a téren, ahol tegnap a világ legnagyobb élő versenyautója állt, most egy valódi várja az érdeklődőket. Az ING F1 Élményparkban pénteken még bárki megnézheti a Renault versenyautóját, kipróbálhatja magát szimulátorokon, sőt a hazai nagydíjra is lehet jegyet nyerni. Este még koncert is lesz, fellépő a Neo, s az RTL Klub sztárriporterei, Szujó Zoltán és Czollner Gyula is tiszteletüket teszik a promórendezvényen.

A Forma-1 már a Városháza téren tart…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását