2024. április 26. - Ervin

Undorító! Kiszel Tüncit most animálpornóval alázzák

Tovább folytatódik Kiszel Tünde lejáratása. Az arckaszabolós játék után itt az állatpornós rajzverseny. Tünci bedurrant és szét akarja perelni a kekec honlapot.
2009. július 15. szerda 09:30 - HírExtra
Pár héttel ezelőtt egy internetes honlap olyan játékot kreált, melyben az volt a virtuális feladat, hogy Kiszel Tünde arcát véresre vagdossák, őt magát pedig lekaszabolják. Tünde már ekkor bepöccent, meg is tette a szükséges lépéseket.

Most ugyanaz a portál egy rajzversennyel állt elő. Kiszel Tündére erősen hajazó nőt kellett bármilyen intim pózban ábrázolni, lehetőleg a leggusztustalanabb formában. Szép kis alkotások születtek: lóval, pénisszel, kikötözve stb.

Tünci
nem kívánta kommentálni a dolgot, átdobta a labdát az ügyvédjének aki elmondta, hogy a honlap hiába tüntetett el bizonyos megjegyzéseket, adatokat Tünde így is felismerhető maradt, személyi jogai ezáltal sérültek.

Egy független szakértő szerint, mivel az obszcén képeken Tünde kiskorú lány is szerepel, így elképzelhető milliós nagyságrendű kártérítés is.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Phil Ivey
2009. július 15. 16:16
Beteg állatok! Kiszel Tünde egy lóval? És mit szólnak ehhez az állatvédők?
drew2
2009. július 15. 14:41
milyen ember az, aki egy ilyenre fanyalodik?
Sanya1977
2009. július 15. 14:16
Aki egy ekkora ostoba liba, az ne csodálkozzon azon, ha gúnyt űznek abból mókusforma fejéből. Ő volt az aki kapaszkodott megint a reflektorfény felé, most tűrje az ismertség (szándékosan nem népszerűséget írtam) hátulütőit is. Ez egy értéktelen ostoba k.rva, olyan mint fekete dákó, győzike, és a többi semmit nem érő "celeb"-nek nevezett hulladék. Ilyen alsóbbrendű képződményekkel szolgálják ki az emberek rendkívül alacsony igényeit és ez nagyon elszomorító-mindkét oldalról...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását