2024. április 29. - Péter

Benkő lányát halálra cikizik

Benkő Dalma úgy érzi, hogy osztálytársai tönkre akarják tenni már most az életét, csak mert az apja vén kéjenc módjára viselkedik a televízióban.
2009. november 19. csütörtök 08:54 - HírExtra
Benkő Dalmának beszólogatnak kanos lantos édesapja miatt, kínos pillanatokat szereznek neki az iskolában. A leányzó úgy érzi: iskolatársai tönkre akarják tenni az életét a szemétkedéssel.
Benkő Dániel lányát hidegen hagyja a felhajtás, ami kialakult a nagy étvágyú lantművész körül. Egyedül az zavarja, hogy a középiskolában apjára célozgatva próbálják kihozni a sodrából, halálra gyötrik osztálytársai.
– Célozgatnak, beszólogatnak apával kapcsolatban. Főleg a táborban, amikor kicsit többet isznak a kelleténél. Talán tönkre akarják tenni az életemet ezzel, de nincs nyert ügyük, mert csak pár percig zavar és bánt, aztán megvonom a vállamat, és lepereg rólam – árulta el Benkő bájos lánya, Dalma, aki szerint édesapja kicsit szerepet is játszik, amikor a kamerák előtt áll.

– Most jó színben tünteti fel magát, a nők meg csak adják alá a lovat, teszik neki a szépet – tette hozzá Dalma. A csinos gimnazista édesanyjával együtt nézi a kanos lantost a tévében.

– Együtt röhögünk rajtuk, csak néha elalszunk, mert nagyon későn van. Szórakoztató, ahogy hülyét csinálnak magukból a szereplő hölgyek. Amúgy is, szerintem gáz, ahogy a nők viselkednek, csak hogy elnyerjék apa kegyeit. Az egyikük – sajnos nem tudom semelyik nevét – legutóbb már arról beszélt, hogy mennyire szerelmes apába, túl komolyan veszi a dolgot, nem kellene ennyire – mondta el véleményét Andreáról Benkő Dániel kisebbik lánya, majd hozzátette, támogatja apját, és nem zavarná, ha valamelyiküket tényleg feleségül venné. – Ha neki ez kell, akkor legyen.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását